Over ons

Kloosterman & Sietzema Boomrooierij is een samenwerking tussen J. Kloosterman Boomrooierij en Sietzema Boom- en Bostechniek. Twee bedrijven met dezelfde passie die de handen ineengeslagen hebben om te kunnen doen waar ze goed in zijn: Bomen rooien.

Historie

In 1978 is Jan Kloosterman in Twijzelerheide zijn eigen onderneming gestart. De diensten bestonden toen voornamelijk uit grondverzet werkzaamheden. Later is het frezen van stobben met een eigen ontwikkelde stobbenfrees hier aan toegevoegd. Om aan de hoger wordende eisen van de markt te kunnen voldoen is eind jaren '80 het rooien van bomen er bijgekomen om zo een compleet dienstenpakket te kunnen leveren. Vanaf 1998 is er een samenwerking met Sietzema Boom- en Bostechniek ontstaan. Sindsdien is het bedrijf flink uitgebreid en nog altijd groeiende. Met een enthousiast team van gedreven medewerkers en een indrukwekkend machinepark kunnen we elke klus aan!

Werkwijze

Wij vinden dat het leveren van een goede service voorop staat bij ons werk. Wij proberen bij elke klus, klein of groot, onze klanten tevreden te stellen door goed werk af te leveren. Daarbij staat ook veiligheid hoog bij ons in het vaandel; niet voor niets is ons bedrijf Erkend Iepen Groenaannemer en volledig VCA gecertificeerd!